Άγριο ξύλο έπεσε μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη, χθες το βράδυ, στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.



Ο… απολογισμός των συγκρούσεων: Ένας οπαδός νοσηλεύεται με βαρύ τραύμα στο κεφάλι, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ περίπου 20 νεαροί προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.


Χθες το απόγευμα τα μέλη του συνδέσμου φίλων Άρη Super 3 Μελισσοχωρίου έκοψαν βασιλόπιτα στα γραφεία τους. Πολλοί ήταν οι φίλαθλοι του Άρη που παρέμεναν ως αργά στην πλατεία του Μελισσοχωρίου όταν εμφανίστηκε ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ κοντά στα γραφεία.


Λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους κρανοφόροι που επιτέθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ κι άρχισε να πέφτει άγριο ξύλο. Οι κρανοφόροι έσπασαν το αυτοκίνητο ενός από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και χτύπησαν άλλους.


Οπαδοί συγκεντρώθηκαν στην αυλή του νηπιαγωγείου στο Μελισσοχώρι και τότε επενέβη η αστυνομία κάνοντας αθρόες προσαγωγές. Όλοι οι συλληφθέντες αρνήθηκαν κάθε σχέση με το προηγούμενο επεισόδιο.


Την ίδια ώρα κάτοικος του Μελισσοχωρίου ειδοποίησε πως βρήκε έξω από το σπίτι του έναν νεαρό τραυματισμένο στο κεφάλι. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και ο τραυματισμένος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Στους αστυνομικούς είπε πως δεν θυμάται με ποιον τρόπο τραυματίστηκε…


Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.


Η φωτογραφία είναι από το αρχείο.