Αμυράς προς Θεοδωράκη: Να πει γιατί ψήφισε τις Πρέσπες

Σε κατά μέτωπον επίθεση εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη πέρασε σήμερα ο Γιώργος Αμυράς, αφήνοντας υπονοούμενα εναντίον του σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών, και ζητώντας του να αποκαλύψει όσα διαδραματίστηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού.

«Να τα βγάλει όλα ο Θεοδωράκης. Να βγάλει τα πρακτικά και τις ηχογραφήσεις της κλειστής σύσκεψης που έγινε για το Σκοπιανό», είπε σε εμφάνισή του στον Σκάι και πρόσθεσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πρέπει να πει δημόσια «για ποιο λόγο ψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών» και να απαντήσει «εάν έχει αναλάβει δεσμεύσεις και έναντι ποιον».

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Θεοδωράκης με τις αποφάσεις του», τόνισε και συνέχισε την επίθεση λέγοντας «ήμασταν 11 βουλευτές, αποχώρησαν οι 9 και τελικά ο γιαλός ήταν στραβός.

Όταν αποφάσισε σε μία νύχτα το Ποτάμι να γίνει ΠΑΣΟΚ σας υπενθυμίζω ότι τον Σταύρο Θεοδωράκη τον ψήφισαν για αρχηγό μόλις 22.000 άτομα, ενώ το Ποτάμι στις εκλογές είχε πάρει 220.000 ψήφους».

Μάλιστα ο κ. Αμυράς δεν περιορίστηκε στα παραπάνω αλλά συνέχισε λέγοντας «όταν αποχώρησε ο Καμμένος από την κυβέρνηση το Ποτάμι δεν βγήκε να πει στον Τσίπρα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το έκανε ποτέ, μόνο εγώ το έκανα. Στην τροπολογία για τα αντισταθμιστικά το Ποτάμι είπε την ψηφίζουμε είναι καλή, εγώ και πάλι τότε δεν τη στήριξα. Την Πέμπτη το βράδυ κάναμε το Πολιτικό Συμβούλιο. Εβγαλαν 9 δευτερόλεπτα ηχογραφήσεων, ας τα βγάλουν όλα», πρόσθεσε ο κ. Αμυράς.

Σχόλια