[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καμαρινός: Άμεση λύση στο πρόβλημα με τη διάνοιξη της ΙπποδρομίουΣυνάντηση με τον Συνταγματάρχη (ΤΧ) Περίανδρο Κωστούλα, Στρατοπεδάρχη του στρατοπέδου Παπακυριαζή είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Ιωάννης Καμαρινός συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Στέργιο Στεργιάδη.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα θέματα της διάνοιξης της οδού Ιπποδρομίου, της έκτασης που παραχωρήθηκε από τον στρατό στον δήμο και αφορά τα γηπεδάκια στο δυτικό κομμάτι του στρατοπέδου, καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στην διοίκηση του στρατοπέδου και τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.
Το 2005 αποχαρακτηρίστηκε τμήμα 6.800 τμ. του στρατοπέδου Παπακυριαζή για τη διάνοιξη της οδού Ιπποδρομίου και το 2000 3.124 τμ. για την επέκταση των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών.
Όσον αφορά τη διάνοιξη της Ιπποδρομίου, ο δήμος δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις του- όπως η κατασκευή αποθήκης 424 τμ. στο στρατόπεδο- με αποτέλεσμα το έργο να μην έχει ολοκληρωθεί και η συγκεκριμένη έκταση να φαίνεται καταπατημένη ενώ δημιουργούνται και κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή.
«Η μη ολοκλήρωση της διάνοιξης της οδού Ιπποδρομίου λόγω αγκυλώσεων της διοίκησης του δήμου Κορδελιού – Εύοσμου ταλανίζει τους κατοίκους της περιοχής εδώ και χρόνια. Εμείς έχουμε τη βούληση να βρούμε λύσεις, να προχωρήσουμε σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των δημοτών», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου και επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή», Ιωάννης Καμαρινός.
Όπως δήλωσαν οι δύο πλευρές, στο άμεσο χρονικό διάστημα θα γίνει εκ νέου συνάντηση για το θέμα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]