[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μοτοπορεία από ντελιβεράδες

Μοτοπορεία θα πραγματοποιήσουν, την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, ντελιβεράδες της Θεσσαλονίκης, με σημείο συνάντησης την πλατεία Δημοκρατίας (Βαρδάρη).Αφορμή για τη διαμαρτυρία αποτελεί καταγγελία συναδέλφου τους, σύμφωνα με την οποία ο ιδιοκτήτης σνακ μπαρ στο οποίο εργάζεται τον προπηλάκισε μετά από παράπονο πελάτη πως παραδίδοντας την παραγγελία “τον κοίταξε στραβά”.


Οι “πακετάδες”,  όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε τους υπαλλήλους των καταστημάτων εστίασης που φέρνουν στο χώρο μας πακέτα με διάφορα προϊόντα, καταγγέλλουν ότι το ωράριό τους παραβιάζεται από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, πέφτουν θύματα ακόμη και ξυλοδαρμών, δεν τους καταβάλλονται τα δώρα εορτών, δεν παρέχονται μηχανάκια από τους ιδιοκτήτες, ούτε άλλα μέσα ατομικής προστασίας, αλλά ούτε καν πληρώνεται η βενζίνη την οποία ξοδεύουν. Επίσης, να σημειωθεί ότι έχουν καταγραφεί 12 θάνατοι διανομέων φαγητού, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.


Πρόταση του σάιτ: Την ώρα της κινητοποίησης των ντελιβεράδων, ας μην παραγγείλουμε “πακέτο”. Δεν θα πάθουμε και τίποτα…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]