[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ζάχαρης: Το αίσθημα ασφάλειας στη Νεάπολη χάθηκε με την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος"Η φροντίδα για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που κατοικούν στο δήμο μας, αναδεικνύεται με την αλληλεγγύη που η κοινωνία δείχνει απέναντι τους. Και αυτή είναι αμέριστη! Η εξάλειψη των κρουσμάτων βίας είναι υπόθεση της αστυνομίας. Και αυτή πρέπει να είναι αμείλικτη"!


Αυτό τονίζει, σε δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, με την παράταξη "Κοινωνική Συνεργασία", Ηλίας Ζάχαρης, με αφορμή την επίθεση με μολότοφ σε σπίτι όπου διαμένουν πρόσφυγες.

"Η εμφάνιση κρουσμάτων βίας είναι μία εξαιρετικά ανησυχητική εξέλιξη, η οποία πρέπει πάντοτε να καταδικάζεται αμέσως και από όλους καθώς απειλεί τον κοινωνικό ιστό και ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών. Δυστυχώς στη δική μας περίπτωση, το αίσθημα ανασφάλειας ενισχύθηκε και από την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος της Νεάπολης. Οι πολίτες απαιτούν ασφάλεια και ζητούν μέτρα για την αποκατάσταση της", υπογραμμίζει.

Προσθέτει ότι , "με τέτοιες αφορμές, καταβάλλεται από συγκεκριμένους κύκλους μία προσπάθεια για συλλογική ενοχοποίηση της κοινωνίας στην οποία συλλήβδην καταλογίζεται “υφέρπων ρατσισμός”. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός κλίματος καχυποψίας μεταξύ των πολιτών. Για αυτό το “κυνήγι των μαγισσών” για μικροπολιτικά οφέλη και συσπείρωση της διαλυμένης κομματικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να τελειώσει".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]