Τέτοια ματς θέλουν ψυχή. Και ο ΠΑΟΚ την είχε. Δεν  λύγισε ούτε από την γρήγορη και πέρα για πέρα άδικη αποβολή του Ζαμπά (32’), μένοντας όρθιος και παίρνοντας σπουδαίο βαθμό στην έδρα της ΑΕΚ .
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Πλέον ο ΠΑΟΚ ελέγχει απόλυτα την υπόθεση τίτλος, καθώς με νίκη την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό θα εκτοξεύσει και πάλι την διαφορά του στους 9 βαθμούς και θα συνεχίσει να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Όπως εξελίχθηκε το ματς ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να έχει παράπονα από τον εαυτό του.
Το 1-1 είναι σαν νίκη. Με 10 παίκτες για 70 λεπτά και με κόντρα τον Δανό διαιτητή, που σαφώς και τον αδίκησε στα κρίσιμα σημεία.  Υπάρχει η ασφάλεια από την δεύτερη θέση, αλλά βέβαια, αν δεν υπήρχε αποβολή όλα θα ήταν διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ θα είχε περισσότερες ελπίδες για την νίκη, αλλά ας μείνουμε στο αποτέλεσμα και όχι στις υποθέσεις. Προσωπικά πιστεύω πώς από ματς σε ματς ο ΠΑΟΚ πείθει πώς φέτος είναι η χρονιά του.
Μπορεί η διαφορά του από τον Ολυμπιακό να μειώθηκε  από τους 8 στους 6 βαθμούς, αλλά η ισοπαλία, και όπως εξελίχθηκε το ματς μόνο άσχημο αποτέλεσμα δεν είναι. Οι «ασπρόμαυροι¨πήραν τον βαθμό αν και με παίκτη λιγότερο από το 32′, έβγαλαν ακόμη ένα δύσκολο ματς από το πρόγραμμα, παραμένουν αήττητοι και όπως έχουμε ήδη αναφέρει μπορεί να τελειώσουν την δουλειά την Κυριακή. Στα καθαρά αγωνιστικά η αποβολή του Λέο Ζαμπά ανάγκασε τον Λουτσέσκου να αναθεωρήσει το αρχικό του πλάνο και απο το 4-2-3-1, να πάει στο 4-4-1. Έδωσε εντολή στον Μπίσεσβαρ να φύγει πίσω από τον Άκπομ και να παίξει αριστερά κι έστειλε δεξιά τον Ελ Καντουρί. Τα υπόλοιπα λίγη σημασία έχουν, καθώς η αποβολή ανάγκασε τον Λουτσέσκου να κλείσει περισσότερο την ομάδα στα ανασταλτικά της καθήκοντα.
ΣΣ1
Κάρτα στο 35′ για καθυστέρηση στον τερματοφύλακα, ενώ έχεις δώσει κόκκινη στο 32′. Τι άλλο θα δούμε δεν ξέρω…Κατά τα άλλα ο Σαββίδης είναι χαλίφης…
ΣΣ2
Θα το ξαναγράψω και ας γίνω κουραστικός. Πολλά χιλιόμετρα, πολλές μονομαχίες, πολλές ανάσες από τον Άγγλο επιθετικό, που μετά από την αποβολή του Ζαμπά είχε να αντιμετωπίσει δύο και τρεις ξεκούραστους αμυντικούς.
ΣΣ3
Πανό για την Μακεδονία σε ένα γήπεδο που έβριζε τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. Την λερώνουν και μόνο που αναφέρονται σε αυτήν… Αηδία!!