O Ματέο Γκαρσία, με πλασέ στο 76΄ χάρισε τους 3 βαθμούς στον Άρη, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, 1-0, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.



Είχε προηγηθεί σουτ του Μαρτίνες με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή, ο Βελλίδης έπεσε και απέκρουσε, αλλά ο Γκαρσία ήταν εκεί για να τελειώσει αυτό που δεν κατάφερε ο συμπαίκτης του.


Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν, με το δίκιο τους, για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 20’  (με το σκορ στο 0-0), όταν ο Κόρχουτ έπαιξε χάντμπολ μέσα στην περιοχή του, αλλά ούτε ο διαιτητής ούτε ο επόπτης είδαν ό,τι είδε κι ο πιο φανατικός Αρειανός…


Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 29 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων με 17 βαθμούς νιώθει άβολα... στη ζώνη του υποβιβασμού. 


Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Γκολ: 76' Γκαρσία / -


Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης) Βοηθοί: Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών), Αντώνιος Δίπλαρης (Καρδίτσας) Τέταρτος: Κωνσταντίνος Κάτοικος (Αθηνών)

Κάρτες: 22' Κάστρο, 25' Τζημόπουλος, 35' Βελλίδης, 70' Αθανασιάδης  / 44' Λάρσον, 47' Τζανακάκης, 72' Διαμαντόπουλος


Άρης (Παντελίδης): Κούεστα, Δεληζήσης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Τζανακάκης, Μπάσα (64' Ματίγια), Σιώπης, Ντιγκινί, Λάρσον (75' Μαρτίνες), Γκαρσία, Διαμαντόπουλος (88' Βέλεθ)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Λίλα (82' Παμλίδης), Σκόνδρας, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Νικολιάς, Γιάκος (82' Βιντάλ), Αθανασιάδης, Μάνος (87' Λεό)