[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Διακοπές ρεύματος στους Δήμους Χαλκηδόνος και Δέλτα


Διακοπές ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές δύο δήμων του νομού Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει για σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ.

Από τις 07:45 έως τις 10:30 διακοπή ρεύματος θα έχει στον Δήμο Δέλτα η περιοχή Καλοχωρίου και συγκεκριμένα στη νότια πλευρά οι δρόμοι Παπαδιαμάντη, Δαβάκη, Ανδριανουπόλεως, Μ. Αλεξάνδρου, Κερκύρας.

Από τις 08:00 έως τις 11:30 διακοπή ρεύματος, επίσης στον Δήμο Δέλτα θα έχουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή του Πύργου, τμήματα των οδών Δημοκρατίας, Ζωγραφοπούλου, 2η Πάροδος Αθ. Διάκου, Δ. Τσιόντη και Καρασταμάτη Ελένη.

Χωρίς ηλεκτροδότηση από τις 13:15 έως τις 14:45 στην περιοχή του Πϋργου του Δ. Δέλτα θα έχουν τμήματα των οδών Κουλακιώτη, Κουντουριώτου, Μακεδονομάχων με Ειρήνης και Παύλου Μελά, Αγίου Δημητρίου και Επισκόπου Διόδωρου.

Από τις 11:00 έως τις 12:45 στην περιοχή Κυμίνων του Δ. Δέλτα, στα όρια με τα Μάλγαρα, στην οδό Αγίου Δημητρίου, από την οδό Νίκης και μετά.

Διακοπή ρεύματος σπό τις 10:30 έως τις 14:30 έχει προγραμματιστεί στον Δήμο Χαλκηδόνος, συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, τμήμα οδού Αθηνών και Σαράντα Εκκλησιών.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]