[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ-3 υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Επικεφαλής στην παράταξη που θα έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, Χρήστος Γιαννούλης.


Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έγινε δια χειρός του έλληνα πρωθυπουργού, με ανάρτησή του στο Twitter.


«Είχα σήμερα συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη, στον οποίο πρότεινα να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Χρήστο, καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία» ανέφερε σχετικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Ο «εκλεκτός» του Αλέξη Τσίπρα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχε και στο παρελθόν την -ανεπίσημη- στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2013, στον δήμο Κατερίνης, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του. Σε εκείνη την εκλογική διαδικασία  ο Χρήστος Γιαννούλης είχε λάβει τη δεύτερη θέση, με το 27,3% των ψήφων.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]