Στο Σύνταγμα οι πρώτοι διαδηλωτές από Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - VideoΠολύ νωρίτερα πριν την προκαθορισμένη ώρα της συγκέντρωσης κατέφτασαν στην πλατεία Συντάγματος οι πρώτοι διαδηλωτές, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.


Ήδη κάποιοι πολίτες, κατέφτασαν στην πλατεία από τις 9 το πρωί, αν και το κάλεσμα είναι στις 2 το μεσημέρι, ώστε να προλάβουν ανοιχτούς τους συρμούς του μετρό.

Πούλμαν που έφυγαν από χθες το βράδυ από την Θεσσαλονίκη έφτασαν νωρίς το πρωί στην Αθήνα και οι διαδηλωτές, κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια και τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», μπόρεσαν να προσεγγίσουν στο Σύνταγμα πριν κλείσει ο σταθμός του μετρό.

Ειδικότερα, με εντολή της Αστυνομίας, κλειστοί θα παραμείνουν από τις 10 το πρωί λόγω του συλλαλητηρίου, οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια.

Από τις 10 το πρωί και μετά, όποιος θέλει να φτάσει στο συλλαλητήριο χρησιμοποιώντας το μετρό θα εξυπηρετείται από τους σταθμούς Ευαγγελισμός, Μοναστηράκι και Ακρόπολη.

Η φωτογραφία είναι από την αναχώρηση διαδηλωτών, τα ξημερώματα και δημοσιεύτηκε στο life-events.gr.

Δείτε το Video που ανέβασε στο Facebook η Αλεξάνδρα Γωγούση:


Σχόλια