[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στάση εργασίας στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμωνΤετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων, μεταξύ 07.00 και 11.00, έχει κηρύξει για σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προγραμματίζοντας παράλληλα για τις 09.30 συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ, με αίτημα την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 για 8.166 μόνιμες θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Κάνοντας λόγο για «τραγικές καθυστερήσεις» στην έκδοση των τελικών πινάκων, η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα ζητήσει «ξεκάθαρες και οριστικές απαντήσεις από τη Διοίκηση του ΑΣΕΠ», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, με την οποία ταυτόχρονα προειδοποιεί: «Αν θα υπάρξει κλιμάκωση, με νέες πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το ΑΣΕΠ».

Να σημειωθεί ότι μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής, ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής, Ι. Καραβοκύρης, αντέτεινε ότι «δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση» και ότι οι προσπάθειες του ΑΣΕΠ γίνονται «με εγγυήσεις, για να μην αδικηθεί κανένας πολίτης».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]