[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αηδονόπουλος: Ήρθαν τα Φώτα, φεύγουν οι καλικάντζαροι

Το γνωστό θρύλο των καλικάντζαρων θυμίζει, στο μήνυμά του για τα Θεοφάνεια ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος, επικεφαλής της παράταξης Συνέργεια Πρώτα η Πόλη Μας.“Την ημέρα των Θεοφανείων το φως νικά το σκοτάδι. Με τον αγιασμό των νερών οι Καλικάντζαροι εξαφανίζονται, επιστρέφουν στα έγκατα της γης και η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα”, λέει και θυμίζει τους στίχους του γνωστού παιδικού τραγουδιού "«Φεύγετε να φεύγουμε κι έφτασε ο τουρλόπαπας με την αγιαστούρα του και με τη βρεχτούρα του…».


Και προσθέτει: “Ας ευχηθούμε τα Φώτα να δώσουν φώτιση σε όλους μας και με συνέργεια να κάνουμε μία νέα αρχή, να δώσουμε ενωμένοι τη μάχη για μία καλύτερη Θεσσαλονίκη και για ένα καλύτερο αύριο για τους δημότες”.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]