[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ζέρβας: Κάποιοι έχουν το άγχος των δημοσκοπήσεων και την ανάγκη τεχνητών ωθήσεων

Επίθεση Ζέρβα σε όσους διακινούν αποτελέσματα δημοσκόπησης, η οποία δεν είδε, ακόμη, το φως της δημοσιότητας. “Φαίνεται πως κάποιοι έχουν το άγχος «δημοσκοπήσεων», έχουν την ανάγκη τεχνητών ωθήσεων και φημών για να δώσουν υπόσταση στην προεκλογική τους δράση”, δηλώνει.


Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Ζέρβας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ναι στη Θεσσαλονίκη” και υποψήφιος δήμαρχος, επικαλείται τον κώδικα δεοντολογίας της ESOMAR (European Society of Opinion Poll and Marketing Research) και κάνει λόγο για “παραφιλολογία, δήθεν έγκυρες πηγές, αλισβερίσια και συναλλαγές”. Και προσθέτει: “Τέσσερις μήνες πριν τις κάλπες, χωρίς αποκρυσταλλωμένες και τελικές υποψηφιότητες και χωρίς επί της ουσίας να υπάρχει προεκλογική δραστηριότητα, αναπτύσσεται ένα άσχημο και βρόμικο παιχνίδι εντυπώσεων. Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα μπω προσωπικά και ελπίζω αυτήν τη στάση να ακολουθήσουν οι περισσότεροι. Προχωράω με γνώμονα τα προβλήματα της πόλης και τις λύσεις που αυτά απαιτούν”.


Μάλιστα, κλείνει την ανακοίνωσή του μιλώντας για “σκοτεινά κέντρα”…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]