[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χιονίζει και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω παγετούΆσπρη μέρα είδαν σήμερα οι Θεσσαλονικείς. Με χιόνια ξύπνησαν οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας  με τη χιονόπτωση να σημειώνεται ακόμα και μέσα στο κέντρο της πόλης, ενώ πολλά  σημεία στη Μακεδονία  χρειάζονται αλυσίδες.

Στη Θεσσαλονίκη  λόγω της ασθενής χιονόπτωσης οι οροφές και τα παρμπρίζ των σταθμευμένων αυτοκινήτων άσπρισαν από το χιόνι ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης .

Έχει  διακοπεί η κυκλοφορία σε κάποιους δρόμους στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω του παγετού, κλειστή είναι η Επαρχιακή Οδός Νέας Μεσημβρίας-Ξηροχωρίου, ενώ κλειστός εξακολουθεί να είναι από χθες ο δρόμος Αγίου Βασιλείου-Χορτιάτη εξαιτίας της χιονόπτωσης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]