Αποφάσισαν να συμβαδίσουν οι έξι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης του Σταύρου Καλαφάτη “Εντάξει”, με την δημοτική κίνηση του Νίκου Ταχιάου “Θεσσαλονίκη – Υπεύθυνα”.



Συζητήσεις είχαν γίνει και νωρίτερα αλλά τα χέρια δόθηκαν χθες, Παρασκευή, το μεσημέρι, σε ουζερί απέναντι από τον Λευκό Πύργο! Εκεί βρέθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος και οι –εν ενεργεία- δημοτικοί σύμβουλοι Σωσώ Αδαμίδου (αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου), Δημήτρης Κούβελας, Σωκράτης Δημητριάδης, Νίκος Ζεϊμπέκης και Στέφανος Γωγάκος. Απουσίαζε (από την παρέα και τη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικές υποχρεώσεις) ο Στάθης Παντελίδης, ο οποίος, πάντως, συμπεριλαμβάνεται στο γενικό κάδρο.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Νίκος Ταχιάος θα έρθει σε επαφή και με τους μη εκλεγμένους υποψηφίους της παράταξης των “Εντάξει”, καθώς τους θεωρεί “μαγιά”, για τη δική του κίνηση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παρόμοιες κινήσεις έχουν γίνει και με παλιότερους ενεχόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κι έμπειρα στελέχη της, αλλά και με νέους ανθρώπους, που θέλουν να προσφέρουν στο δήμο Θεσσαλονίκης.


Όσον αφορά το μενού, αυτό περιελάμβανε άκρως… ανθυγιεινούς μεζέδες, όπως κεφτεδάκια και τηγανιές, ενώ η κουβέντα μεταξύ… τσίπουρου και αχλαδιού είχε να κάνει καθαρά με τα όσα διαδραματίζονται στο δήμο Θεσσαλονίκης.