[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αναβάλει, λόγω συλλαλητηρίου, την παρουσίαση των υποψηφίων του ο Αηδονόπουλος

Αναβάλλεται η εκδήλωση της παρουσίασης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» του Χάρη Αηδονόπουλου.


Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης του δημαρχείου Θεσσαλονίκης,  την ίδια μέρα, δηλαδή, που θα γίνεται το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Καθώς είναι γνωστό ότι η πλειοψηφία των φίλων του κ. Αηδονόπουλου είναι από αυτούς που θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να διαδηλώσουν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, αποφασίστηκε η αναβολή της παρουσίασης των υποψηφίων της δημοτικής του παράταξης.

“Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι η λαϊκή βούληση δεν λαμβάνεται υπόψη και απλώς καπελώνεται”, δήλωσε ο κ. Αηδονόπουλος.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία της εκδήλωσης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]