[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Από... αγιασμό σε αγιασμό κι από πίτα σε πίτα ο ΟρφανόςΔεν... άφησε αγιασμό για αγιασμό και βασιλόπιτα για βασιλόπιτα, από νωρίς το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Ορφανός.

Ξεκινώντας από την Ιερά Μητρόπολη, Αγίου Γρηγορίου Παλαμά όπου παρέστει στη δοξολογία στη συνέχεια παρακολούθησε τον Αγιασμό των υδάτων στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος έδωσε το παρών και στη δοξολογία του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, των Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης, των χειμερινών κολυμβητών και ολοκλήρωσε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Ορφανός στο ενδιάμεσο παραβρέθηκε και στη μαρίνα της Αρετσού για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των τολμηρών νεαρών κολυμβητών στον αγιασμό των υδάτων.

Πέρασε, φυσικά και από την ΕΣΗΕΜ-Θ, όπου οι δημοσιογράφοι έκοβαν τη Βασιλόπιτά τους.

«Εύχομαι η σημερινή μέρα που είναι από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές της Ορθοδοξίας, να μας φωτίσει όλους και να μας δώσει δύναμη. Με τα Θεοφάνεια ολοκληρώνεται η περίοδος του δωδεκαημέρου των τριών μεγάλων εορτών και πλέον συνεχίζουμε την κατάρτιση του προγράμματος μας για την Θεσσαλονίκη του 2019-2023. Η χρόνια που μόλις ξεκίνησε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και προκλητική για την πόλη μας αλλά έχω την βεβαιότητα ότι όλοι μαζί θα αναδείξουμε την Θεσσαλονίκη ως την πόλη που το μέλλον γίνεται στο παρόν», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]