[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συγκεντρώσεις ενάντια στην ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ΘεσσαλονίκηΗμέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών η σημερινή  συλλογικότητες και ομάδες πολιτών θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από το νέο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη έχουν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις.

Για τις 18.00 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση μπροστά από τον Λευκό Πύργο, μετά από κάλεσμα που απευθύνθηκε διαδικτυακά. Ο διοργανωτής "Εθνικός Κήρυξ" αναφέρει: "Στις 24 Ιανουαρίου, όσοι αδυνατούμε να ταξιδέψουμε στην Αθήνα, δίνουμε την τελική μάχη στον Λευκό Πύργο την ημέρα της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών".

Την ίδια ώρα, στις 18.00, μέλη αριστερών συλλογικοτήτων προγραμματίζουν συγκέντρωση στην Καμάρα.

Επίσης  στις 18.30, το ΠΑΜΕ δίνει ραντεβού στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Ομιλητής στη συγκέντρωση θα είναι ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ενώ θα ακολουθήσει και πορεία.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]