[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αλλάζει… πινακίδες ο δήμος Δέλτα

Ολοκληρώθηκε από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων η τοποθέτηση νέων πινακίδων σήμανσης στις εισόδους των εννέα Κοινοτήτων του Δήμου Δέλτα.


Οι 26 πινακίδες περιλαμβάνουν και το νέο λογότυπο του Δήμου Δέλτα, ενώ διακρίνονται για την καλαισθησία τους. Ήδη έχει προγραμματιστεί η αντικατάσταση των πινακίδων όλων των δημοτικών κτιρίων, ενώ συνεχίζεται η αντικατάσταση πινακίδων του ΚΟΚ.


«Η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα μέρος της προσπάθειας εξωραϊσμού του δημόσιου χώρου στους οικισμούς και στις Κοινότητές μας. Σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξε αντικατάσταση παλαιών, στις περισσότερες όμως τοποθετούνται για πρώτη φορά. Συμπληρώνουμε με αυτόν τον τρόπο την ανανέωση αστικού εξοπλισμού που, επίσης, ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες μέρες» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]