Την 68η Δημοπρασία Τέχνης, Αντικών και Αντικειμένων οργανώνει ο Οίκος Δημοπρασιών MYRÓ Antiques House στις εγκαταστάσεις του στο 2ο χλμ. δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, περιοχή Σουρωτής Θεσσαλονίκης.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν στις 12.00 μ.μ., η δημοπρασία θα αρχίσει στις 12.30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, χωρίς την υποχρέωση αγοράς.

Η δημοπρασία παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες για συλλέκτες και μη. Περιλαμβάνει έργα Ελλήνων καλλιτεχνών, με δυνατή παρουσία στον χώρο, όπως πίνακες του Γεωργίου Μπουζιάνη και του Κωνσταντίνου Παρθένη (Βασίλης Ζενετζής, Αλέξανδρος Βακιρτζής, κ.α.), νέα ταλέντα από τη Σχολή Καλών Τεχνών (Μαριάνα Βασιλική Ρωσσιάδου, Αναστάσιος Ιωάννου), αλλά και κλασικούς πίνακες μουσειακής ποιότητας, 18ου και 19ου αιώνα. Παρουσιάζονται σπάνια κομμάτια χαρακτηριστικά της Art Deco περιόδου, καθώς και έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας που χρονολογούνται τον 19ο αιώνα. Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.myroauctions.gr.

Την δημοπρασία θα ακολουθήσει εκμάθηση χορού (Ρούμπα, Λάτιν) με συνοδεία ζωντανής μουσικής από το συγκρότημα Duo Emociones.

Ανάμεσα στις καθιερωμένες ευκαιρίες των 10 ευρώ (τιμή εκκίνησης), θα περιλαμβάνεται και μεγάλος αριθμός επίπλων, πολλά από αυτά αρκετά μεγαλύτερης αξίας. Η πρακτική του Οίκου έχει στόχο να εξοικειώσει το κοινό της με την διαδικασία δίνοντας την ευκαιρία να “χτυπήσει” (δηλαδή να διεκδικήσει) ό,τι επιθυμεί ελεύθερα μέχρι το κόστος που μπορεί να διαθέσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δημοπρασίες του συγκεκριμένου οίκου η Τιμή Εκκίνησης ταυτίζεται με το Reserve Price, πράγμα μου σημαίνει ότι η όλη διαδικασία είναι διαφανής και δημόσια, χωρίς κρυμμένα όρια πώλησης, ή άλλους περιορισμούς.

Δυνατότητα κατάθεσης προσφοράς πριν την δημοπρασία

Αν ο πελάτης κωλύεται να παρευρίσκεται στην δημοπρασία την ημερομηνία και τις ώρες διεξαγωγής της και το επιθυμεί μπορεί να καταθέσει προσφορά χρησιμοποιώντας την δυνατότητα “MAKE OFFER” που δίνει ειδική λειτουργία της ιστοσελίδας.

Την ημέρα της δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το πληρώσουν και να το πάρουν ακόμη και επιτόπου, ή, εναλλακτικά να το παραλάβουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αντικείμενα της δημοπρασίας βρίσκονται στον χώρο της δημοπρασίας ένα μήνα νωρίτερα, ώστε παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να τα εξετάσουν από κοντά.

Αν έχετε αντικείμενα που σκέπτεστε να τα διαθέσετε σε κάποια από τις δημοπρασίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (myro.antiques.house@gmail.com ή καλώντας στο 6971890212)