[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέος ύποπτος φάκελος εντοπίστηκε σε κολέγιο της Θεσσαλονίκης


Οι αρχές βρίσκονται σε συναγερμό μετά το μπαράζ αποστολών φακέλων σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, 13 στον αριθμό σε όλη την επικράτεια, ανάμεσα τους και το ΠΑΜΑΚ.
 Νέο μπαράζ αποστολής φακέλων με ύποπτο περιεχόμενο από την Ινδία συνεχίζεται σήμερα, με αποδέκτες πρυτάνεις και διευθυντές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Από το πρωί έχουν αναφερθεί τέτοια περιστατικά στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος στην Πάτρα, στο ΤΕΙ λαμίας, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και σε ένα ιδιωτικό κολέγιο στη Θεσσαλονίκη.

 Κλήθηκε  η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης μετά τον εντοπισμό ενός  νέου ύποπτου δέματος σε κολέγιο, στην οδό Εγνατία.

Για την παραλαβή του υπόπτου φακέλου  κλήθηκε ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για Χημικά, Βιολογικά και Ραδιενεργά Περιστατικά .


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]