[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς νερό Νεάπολη, Πολίχνη και δυτική ΘεσσαλονίκηΧωρίς νερό έχουν μείνει καταναλωτές και καταστήματα σε περιοχές των δήμων Παύλου Μελά, Νεάπολης -Συκεών και στη δυτική Θεσσαλονίκη (δήμοι Κορδελιού - Ευόσμου και Αμπελοκήπων - Μενεμένης).


Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ), στις 14.30 μετά το μεσημέρι αναμένεται να αποκατασταθεί η διακοπή υδροδότησης στη Νεάπολη και συγκεκριμένα στις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου/ Κεσσανης και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.

Στην Πολίχνη, χωρίς νερό ειναι η περιοχή στις οδούς Ελυτη Οδυσσεα / Παροδος Νυμφαιου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς . Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης στις 13.30.

Εξάλλου, στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου και συγκεκριμένα στην περιοχή που “ περικλείεται” από τις οδούς Νέα Μοναστηρίου 68 και όλες τις παρακείμενες οδούς.

Επιπλέον, στις 2 το μεσημέρι εκτιμάται ότι θα αποκατασταθεί η υδροδότηση στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης και συγκεκριμένα στις οδούς Παπαδοπουλου / Ευριπίδου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]