Χωρίς νερό έχουν μείνει καταναλωτές και καταστήματα σε περιοχές των δήμων Παύλου Μελά, Νεάπολης -Συκεών και στη δυτική Θεσσαλονίκη (δήμοι Κορδελιού - Ευόσμου και Αμπελοκήπων - Μενεμένης).


Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ), στις 14.30 μετά το μεσημέρι αναμένεται να αποκατασταθεί η διακοπή υδροδότησης στη Νεάπολη και συγκεκριμένα στις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου/ Κεσσανης και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.

Στην Πολίχνη, χωρίς νερό ειναι η περιοχή στις οδούς Ελυτη Οδυσσεα / Παροδος Νυμφαιου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς . Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης στις 13.30.

Εξάλλου, στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου και συγκεκριμένα στην περιοχή που “ περικλείεται” από τις οδούς Νέα Μοναστηρίου 68 και όλες τις παρακείμενες οδούς.

Επιπλέον, στις 2 το μεσημέρι εκτιμάται ότι θα αποκατασταθεί η υδροδότηση στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης και συγκεκριμένα στις οδούς Παπαδοπουλου / Ευριπίδου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.