[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κουβέρτες και τρόφιμα σε αστέγους μοίρασε ο Αηδονόπουλος

Κουβέρτες και τρόφιμα μοίρασε σε αστέγους σε διάφορα σημεία της πόλης ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Συνέργεια # Πρώτα η Πόλη μας».

«Αυτές τις δύσκολες ημέρες πρέπει να δείξουμε έμπρακτα τι σημαίνει αλληλεγγύη και υποστήριξη των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος.

«Είναι υποχρέωση του δήμου και της πολιτείας να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται καθημερινά και να βελτιώσει την καθημερινότητά τους. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα που καθιστά αναγκαία τη συνέργεια φορέων», πρόσθεσε ο κ. Αηδονόπουλος.

Ο ίδιος μάλιστα έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για ανάλογες δράσεις και ως Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης και ως Συντονιστής Κοινωνικής Συνοχής και Μεταναστευτικού.

Μέχρι την Κυριακή -οπότε και αναμένεται βελτίωση του καιρού- η «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» θα πραγματοποιήσει και άλλες παρεμβάσεις σε σημεία όπου βρίσκονται άστεγοι συμπολίτες μας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]