[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συναντήσεις με Παυλόπουλο και Μητσοτάκη θα έχει η γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ

Το Σκοπιανό και η συμφωνία των Πρεσπών θα είναι, μεταξύ άλλων, στο μενού της συνάντησης που θα έχουν στις δύο το μεσημέρι Άνγκελα Μέρκελ και Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα προσέλθει στην γερμανική πρεσβευτική κατοικία για να επαναλάβει την αντίθεση του σε μια «κακή συμφωνία, που ενισχύει τον αλυτρωτισμό των γειτόνων και δεν βοηθά στη σταθερότητα της περιοχής». Θέση που γνωρίζει ήδη η γερμανίδα καγκελάριος και όπως δήλωσε χθες από το Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι σε θέση να επηρεάσει.

Νωρίτερα στις 09:45 η Γερμανίδα Καγκελάριος θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στις 10:15 θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνέχεια η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας θα επισκεφτεί τη Γερμανική Σχολή Αθηνών, όπου θα συνομιλήσει με μαθητές της Σχολής.

Η κ. Μέρκελ θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 16:30
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]