[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τσιτσιπάς: Πρωταγωνιστής και στη φωτογραφία της ημέρας!

Το Ευρωπαϊκό Φωτοειδησεογραφικό Πρακτορείο επέλεξε να αναρτήσει στο Twitter ως την κορυφαία φωτογραφία της ημέρας, ένα στιγμιότυπο με τον Στέφανο Τσιτσιπά από τη νίκη του κόντρα στον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και την πρόκρισή του στα ημιτελικά.Το στιγμιότυπο συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 9 συναρπαστικές φωτογραφίες «της ημέρας» από τον κόσμο που ξεχώρισε το Ευρωπαϊκό Φωτοειδησεογραφικό Πρακτορείο (ΕPA) και ανάρτησε στην ιστοσελίδα του, στη στήλη του «editor’s choice».

Το Ευρωπαϊκό Φωτοειδησεογραφικό Πρακτορείο, στο οποίο είναι μέτοχος και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επιλέγει κάθε ημέρα τις πιο συναρπαστικές φωτογραφίες από διάφορες γωνιές του κόσμου αντανακλώντας τις πιο σημαντικές ειδήσεις.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]