[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Άντρας απειλούσε να αυτοπυρποληθεί σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη


ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Αντιγονιδών 17, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ένας ομογενής ταμπουρώθηκε  στην τράπεζα και  με την απειλή ότι είχε περιλουστεί με βενζίνη, απειλούσε να βάλει φωτιά και να αυτοπυρποληθεί.

Στο σημείο βρέθηκε  διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ νωρίτερα οι αστυνομικοί  προχώρησαν  σε αποκλεισμό του χώρου, ενώ η τράπεζα εκκενώθηκε.

Έξω από το υποκατάστημα της Πειραιώς βρέθηκε για προληπτικούς λόγους η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με δύο οχήματα και έξι άντρες και 2 ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αιτήματα του ομογενή που απειλή να αυτοπυρποληθεί είναι οικονομικά. Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Αντιγονιδών είχε διακοπεί και μετά από ώρες, κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]