[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νέο ΚΕΠ απέκτησε η Νέα ΜαγνησίαΆρχισε η λειτουργία του νέου παραρτήματος Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Νέα Μαγνησία.


Το ΚΕΠ λειτουργεί στο ισόγειο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μαγνησίας και είναι ανοιχτό για να εξυπηρετεί το κοινό από τις 8.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι.   

Ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος δήλωσε σχετικά: «Έχουμε πλέον τέσσερα παραρτήματα ΚΕΠ, μαζί με αυτά της Σίνδου, της Χαλάστρας και των Κυμίνων ενώ ήδη εργαζόμαστε για να λειτουργήσουν αντίστοιχα παραρτήματα ΚΕΠ στο Καλοχώρι και στα Διαβατά. Έτσι έχουμε άλλο ένα σημείο για την καλύτερη, την ταχύτερη και πιο εύκολη εξυπηρέτηση του πολίτη, κάτι που είναι σταθερός μας στόχος μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα Δήμο φιλικό στον πολίτη, γνωρίζοντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές εγγενείς και εξωγενείς δυσκολίες. Παρ’ όλ’ αυτά, έχουμε καταφέρει πολλά, καθώς ο πολίτης ξέρει πλέον καλά ότι ο Δήμος όπου κατοικεί, δηλαδή η Διοίκηση και οι Υπηρεσίες, δεν αδιαφορούν απέναντι στα αιτήματά του. Αντιθέτως, μέσα από τη γραμμή Νοιάζομαι αλλά και μέσα από την καλύτερη οργάνωση όλων των Υπηρεσιών του, κάνει άμεσα το καλύτερο δυνατόν για τον πολίτη, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]