[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στην Αρτα ο τελικός του κυπέλλου χάντμπολ

Επιβεβαιώνοντας την πληροφορίες που υπήρχαν από τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, η ΕΟΧ επισημοποίησε τη διεξαγωγή του τελικού στο Κύπελλο Γυναικών στην Άρτα.Η ενημέρωση της ομοσπονδίας:

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΟΧΕ ο 33ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών θα διεξαχθεί 16-17 Φεβρουαρίου 2019 στους Κωστακιούς Άρτας με μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση και την υποστήριξη του Δήμου Αρταίων και της Περιφέρειας Ηπείρου. Πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή της Ομοσπονδίας, αφού ο τελικός θα είναι ο πρώτος αγώνας πανελλήνιας εμβέλειας στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης χωρητικότητας 1.200 θεατών, που παραδόθηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Η ΟΧΕ ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη και τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη για την συνεργασία και την στήριξη τους στο άθλημα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]