[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ρεκόρ πωλήσεων το 2018 για την VW

Στις λεπτομέρειες κρίνεται όπως φαίνεται η κούρσα ανάμεσα σε Volkswagen, Toyotal και Renault- Nissan- Mitsubishi για την πρωτιά στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου.
Η Volkswagen ανακοίνωσε σήμερα ότι το 2018 ο όγκος των πωλήσεων αυξήθηκε κατά 0,9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, στα επίπεδα ρεκόρ των 10,83 εκατομμυρίων οχημάτων. Το εμπορικό σήμα VW είχε πωλήσεις 6,24 εκατομμυρίων οχημάτων, ενώ της Audi 1,81 εκατ. και της Porsche 256.000. Αυτό σημαίνει ότι η Audi ήταν το σήμα με την τρίτη καλύτερη επίδοση στα αυτοκίνητα πολυτελείας, πίσω από BMW και Mercedes- Benz.
Η συμμαχία της γαλλικής Renault με τις ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες, που κλυδωνίζεται μετά τη σύλληψη Γκοσν, δεν έχει ακόμη δημοσιοποιόησει στοιχεία για το 2018, ωστόσο το 2017 είχε αθροιστικά πετύχει πωλήσεις 10,6 εκατομμυρίων οχημάτων και το πρώτο εξάμηνο του 2018 πούλησε 5,54 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Όσο για την Toyota είχε τον περασμένο μήνα δημοσιεύει προκαταρκτικά στοιχεία για το 2018, που ήθελαν τις πωλήσεις στα 10,55 εκατ. οχήματα. Ωστόσο δεν έχει ακόμη εκδώσει τα επίσημα αποτελέσματα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]