Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωσε ότι οι αγώνες σε 1ο, 2ο, και 4ο όμιλο στη Γ’ Εθνική δεν θα πραγματοποιηθούν. Την αναβολή της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο, για τρεις ομίλους, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου (5/1) η ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων του 1ου, 2ου και 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, λόγω της κακοκαιρίας».

Συγκεκριμένα αναβλήθηκαν:

1ος Όμιλος: Απόλλων Παραλιμνίου-ΠΑΟ Κοσμίου, ΑΟ Καβάλα-Ασπίδα Ξάνθης, Εθνικός Σιδηροκάστρου-Ορφέας Ξάνθης, Κεραυνός Πέρνης-Εθνικός Αλεξ., Αετός Ορφανού-Νέστος Χρυσούπολης, Άρης Αβάτου-ΑΕ Καλαμπακίου, Πανσερραϊκός-Αλέξανδρος Κιλκίς.

2ος όμιλος: ΠΑΟ Κουφαλίων-Ερμής Αμυνταίου, ΠΟ Τρίγλιας-Μακεδονικός, ΑΠΕ Λαγκαδά-Νίκη Αγκαθιάς, Αλμωπός Αριδαίας-ΑΣ Γιαννιτσά, Άρης Παλαιοχωρίου-Εδεσσαϊκος, Βέροια-Αγροτικός Αστέρας, Μελιτέας Μελίτης-Ολυμπιακός Κυμίνων.

4ος όμιλος: ΑΟ Σελλάνων-Φωκικός, ΑΟ Στυλίδας-Θησέας Αγριάς, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Αναγέννηση Καρδίτσας, Νίκη Βόλου-Πιερικός, ΓΣ Αλμυρός-Ολυμπιακός Βόλου,Απόλλων Μακρυχωρίου-ΑΣ Μετέωρα, Αστέρας Ιτέας-Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Να σημειωθεί πως στον 3ο όμιλο δεν θα γίνει το παιχνίδι Μακεδονικός Σιάτιστας-Γρεβενά Αεράτα (Κυριακή 6/1-15:00) επίσης λόγω κακοκαιρίας, αλλά και το ΑΟ Φλωριάδας-Σούλι Παραμυθιάς, καθώς η Φλωριάδα (ομάδα της Άρτας) αποχώρησε από το πρωτάθλημα.