[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αγορές για... vintage Χριστούγεννα προτείνουν παλαιοπώλες (Φωτογραφίες)Παζάρι παλαιών αντικειμένων οργανώνουν παλαιοπώλες της Θεσσαλονίκης στον εικαστικό χώρο "Ρώ", στο κέντρο της πόλης (Ρωμανού 5, περιοχή Λευκού Πύργου). Θα βρείτε εκεί αντικείμενα... vintage με θέμα τα Χριστούγεννα.Αγιοβασίληδες και αγγελάκια κουρδιστά, φάτνες χάρτινες, ευχετήριες κάρτες  και άλλα στολιδάκια θα αποτελέσουν το θέμα μιας έκθεσης που θα στηθεί με αντικείμενα που παραχώρησε ειδικά για τον σκοπό αυτό το παλαιοπωλείο – Μουσείο Παιδικών Αναμνήσεων  “Αντικέρασμος”.
Παράλληλα, οι παλαιοπώλες θα απλώσουν και θα πουλούν στο παζάρι όλη την εκλεκτή τους…. πραμάτεια, με λεπτοδουλεμένα γυαλικά, μπρούτζινα διακοσμητικά, σίδερα με κάρβουνο, ξύλινα μικροαντικείμενα, λάμπες πετρελαίου, vintage κοσμήματα, πορσελάνες και γενικότερα, οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει ένα μοναδικό και σπάνιο δώρο γι΄αυτές τις μέρες και όχι μόνο.
Το Παζάρι παλαιών αντικειμένων θα είναι ανοιχτό από σήμερα 27 έως και τις 30 Δεκεμβρίου, 12:00-21:00.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]