O Σεμπαστιάν Λεμπ, ο πιο επιτυχημένος οδηγός της ιστορίας των ράλι, θα αγωνίζεται στο WRC με τη Hyundai τα δύο επόμενα χρόνια, όπως ανακοίνωσε η κορεατική εταιρεία. Ξεκινώντας από το Ράλι Μόντε Κάρλο στα τέλη Ιανουαρίου, ο Γάλλος με το συνοδηγό του Ντανιέλ Ελενά θα εκκινήσουν σε 6 αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι του χρόνου, στα μπάκετ του Hyundai i20 WRC.
Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι θα κάνει τις πρώτες του δοκιμές με το αυτοκίνητο πριν τον αγώνα του Μόντε Κάρλο. Με την ταχύτητα που έδειξε το 2018 το i20 WRC, και δεδομένου ότι ο Λεμπ έδειξε να βρίσκεται ακόμα στην οδηγική αιχμή -παρά την πολυετή απουσία του- με τη νίκη στο Ράλι Καταλονίας τον Οκτώβριο, όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος έχει φέτος τη δυνατότητα να αυξήσει τον αριθμό των 79 νικών της καριέρας του στο WRC.
Παράλληλα, η Hyundai ανακοίνωσε και τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου της με τον Ντάνι Σόρδο. Ο Ισπανός θα οδηγήσει το αυτοκίνητο του Λεμπ στους υπόλοιπους οκτώ από τους 14 αγώνες του WRC, ξεκινώντας από το Ράλι Μεξικού τον Μάρτιο. Αυτό σημαίνει ότι, μετά το Μόντε, ο Λεμπ θα τρέξει και στο Ράλι Σουηδίας το Φεβρουάριο.