[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Eνοπλη επίθεση σε δημαρχείο στην Τουρκία

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δύο ακόμα τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε κτίριο της δημοτικής διοίκησης στα Άδανα της νότιας Τουρκίας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το NTV, o δράστης επιτέθηκε στους φρουρούς του δημαρχείου επειδή φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος με πρόσφατη απόφαση της ηγεσίας του δήμου να τον απολύσει από το μόνιμο προσωπικό και να τον μεταφέρει στο εφεδρικό.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ο δράστης πυροβόλησε τον επικεφαλής της ασφάλειας και δύο βοηθούς του. Ο επικεφαλής και ο ένας από τους βοηθούς κατέληξαν στο νοσοκομείο. Υπό κράτηση βρίσκεται ο δράστης, ο οποίος μετά την επίθεση έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και απείλησε να αυτοκτονήσει, ωστόσο οι Αρχές τον έπεισαν να παραδοθεί.Υπό κράτηση βρίσκεται ο δράστης, ο οποίος μετά την επίθεση έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και απείλησε να αυτοκτονήσει, ωστόσο οι Αρχές τον έπεισαν να παραδοθεί. thepaper.gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]