[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Βοήθεια από την ΕΔΥΕΘ για τους πρόσφυγεςΗ Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, παρέδωσε σήμερα δεκάδες κούτες και σάκους με κουβέρτες, παπλώματα, αλλά και χειμερινά είδη ένδυσης (παλτά, μπουφάν, πουλόβερ και άλλα είδη) στο Camp προσφύγων στα Λαγκαδίκια, Θεσσαλονίκης.


Η ΕΔΥΕΘ θα συνεχίσει τις προσπάθειές και καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά νοικοκυριά της πόλης μας, να συμβάλουν στην συγκέντρωση των απαραίτητων φαρμάκων υποδημάτων και ειδών ένδυσης.

Η συγκέντρωση της βοήθειας θα συνεχίσει να γίνεται από τις Τοπικές Επιτροπές Ειρήνης αλλά και μέσω των τηλεφώνων: 6987235644, 6979798500, 6944224234 και στο email: eedyethess@gmail.com.

Παράκληση: Στις συσκευασίες των παραδοτέων υλικών να αναγράφεται η περιγραφή τους (π.χ. φάρμακα, τι είδους ανδρικά ή γυναικεία ή παιδικά ρούχα, υποδήματα κτλ.)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]