[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Παπαγεωργόπουλος προς Άρειο Πάγο: Πληρώνω αδίκως δικαστικό λάθος


"Δικαστικό λάθος πληρώνω εδώ και οκτώ χρόνια και τελείως άδικα ακούω προσκεκλημένους των ΜΜΕ να με συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των καταχραστών του Ελληνικού Δημοσίου".

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τέως δήμαρχος, Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, αναφορικά με την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία του κεντρικού δήμου. Ο κ.Παπαγεωργόπουλος τονίζει πως «καθώς  έχουμε μπει σε καθαρά προεκλογική περίοδο και καθώς η "κάθαρση" της πολιτικής ζωής της χώρας είναι στην ημερήσια διάταξη, όλο και πιο συχνά ακούγεται στα ΜΜΕ το όνομά μου, ως  ένα από τα τέσσερα-πέντε παραδείγματα πολιτικών που πρωταγωνίστησαν σε οικονομικά σκάνδαλα».
Υπογραμμίζει πως από τις θέσεις που κατείχε ως υφυπουργός Αθλητισμού και ως δήμαρχος προσέφερε "τεράστιο έργο". Προσθέτει δε "υπηρέτησα τον λαό της Θεσσαλονίκης χωρίς να καταχρασθώ ούτε 1 ευρώ από τη δημόσια ή τη δημοτική περιουσία".
Επιπλέον, καλεί την ηγεσία του Αρείου Πάγου να μελετήσει την υπόθεση του και "να προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να υπάρξει επανάληψη της διαδικασίας που με οδήγησε στην καταδίκη, για να αποδειχθεί ότι πράγματι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος υπηρέτησε με αυταπάρνηση και απόλυτη ανιδιοτέλεια την Πατρίδα, την Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]