[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δωρεάν ενημέρωση για τα "κόκκινα δάνεια"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση “Ημέρες Ενημέρωσης του Καταναλωτή” που οργάνωσε ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος και το Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας,  υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής.
 
Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου (16-30/11), στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Δωδεκανήσου 10Β, ενώ η συμμετοχή των πολιτών ήταν μεγάλη και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, ο Σύλλογος και το Ινστιτούτο  παρατείνουν το χρόνο διεξαγωγής της συγκεκριμένης δράσης, με τον τίτλο “Ημέρες Ενημέρωσης του Καταναλωτή”, και θα δέχονται τους ενδιαφερόμενους πολίτες κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 απόγευμα. Παρέχονται πληροφορίες για τραπεζικά θέματα (κόκκινα δάνεια, πρακτικές τραπεζών, δικηγορικών και εισπρακτικών εταιρειών κλπ), εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα καθώς επίσης και για θέματα προσωπικών δεδομένων (GDPR). Η ενημέρωση είναι δωρεάν.
  Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο: 2310-522126

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]