[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κυρίζίδης: "Θα συνεργαζόμουν ακόμα και με την Νοτοπούλου"Την αισιοδοξία του για ένα καλό αποτέλεσμα στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, εξέφρασε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυρίζιδης.Σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους ανέφερε ότι την πόλη θα πρέπει να εκπροσωπήσουν νέες δυνάμεις, σημειώνοντας με φθαρμένα υλικά δεν μπορούμε να συζητάμε για τη Θεσσαλονίκη του 2027.

“Σεβόμαστε ότι έχει προσφέρει ο καθένας στην πόλη, αλλά πρέπει να βγουν μπροστά νέες δυνάμεις για να εκπροσωπήσουν την πόλη”, τόνισε.

Ο κ. Κυριζίδης μιλώντας για τις υποψηφιότητες του Νίκου Ταχιάου, του Γιώργου Ορφανού και της Κατερίνας Νοτοπούλου, τις χαρακτήρισε κομματικές, αναφέροντας ότι εκπροσωπούν το παλιό.

Ωστόσο ο επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλονίκη Θετικά”, δήλωσε πως θα συνεργαζόταν με όλους μετεκλογικά, ακόμα και με την Κατερίνα Νοτοπούλου, παρότι δεν ανήκουν πολιτικά στον ίδιο χώρο.

“Θα συνεργαζόμουν με όλους ακόμα και με την Κατερίνα Νοτοπούλου”, ανέφερε.

Τέλος σημείωσε πως θα παρουσιάσει σχεδόν το σύνολο του προγράμματος του αλλά και τους περισσότερους υποψήφιους με την παράταξη του στα τέλη Ιανουαρίου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]