[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σάλος στις ΗΠΑ. Κούρεψαν αθλητή για να αγωνισθεί

«Χάνεις ή τα μαλλιά σου ή το δικαίωμα συμμετοχής σου»: Αυτό το δίλημμα έθεσε διαιτητής σε αφροαμερικανό αθλητή γυμνασίου στο Νιού Τζέρσει τον οποίο τελικά… κούρεψαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αγωνιστεί. Ο ρεφερί Άλαν Μαλόνι έδωσε εντολή στον Τζόνσον, ο οποίος φορούσε κάλυμμα μαλλιών όπως ορίζει ο κανονισμός, να κουρευτεί, ειδάλλως θα τον απέβαλε.
Σύμφωνα με τους κανόνες της Εθνικής Ομοσπονδίας Σχολικών Πρωταθλημάτων, οι παλαιστές επιτρέπεται να αγωνίζονται με καλυμμένο το κεφάλι. Αν δε, τα μαλλιά κάποιου αθλητή είναι πιο μακριά από το ύψος του αυτιού, επιβάλλεται να φορά κάλυμμα μαλλιών.
H αθλητική ομοσπονδία διενεργεί έρευνα στο συμβάν ενώ οργανώσεις ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλουν τη ρατσιστική φύση του περιστατικού.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]