Νέες διαστάσεις παίρνει το θέμα της υπόθεσης της καταγγελίας της ΚΑΕ Άρης για τραυματισμό του αντιπροέδρου της Νίκου Κάλλεν από αντικείμενο που, όπως ισχυρίστηκε, πέταξε φίλος του ΠΑΟΚ και τον τραυμάτισε στο μεταξύ τους ντέρμπι.
Η υπόθεση πήγε χθες στον αθλητικό δικαστή όπου ο Άρης μέσω υπομνήματος ζήτησε την τιμωρία του ΠΑΟΚ που όμως πριν από λίγο απάντησε με τον πιο αδιάψευστο μάρτυρα.
Το βίντεο του αγώνα. Χρησιμοποιώντας βίντεο που κατέγραψε μία από τις κάμερες της αστυνομίας –ήταν και αυτό που προσκόμισε στον αθλητικό δικαστή- με σταθερή εικόνα από τον πάγκο του Άρη για περίπου 30 λεπτά και καλύπτοντας το εν λόγω διάστημα απάντησε σε όσα ισχυρίζονται οι «κιτρινόμαυροι»
Στο βίντεο δεν εμφανίζεται σε καμία στιγμή ο αντιπρόεδρος του Άρη να κάνει την παραμικρή ενστικτώδη κίνηση που θα ήταν επακόλουθο ενός τραυματισμού, ούτε και να δέχεται πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της ομάδας όπως θα ήταν το φυσιολογικό.
Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης που παρουσίασε το βίντεο στους εκπροσώπους του Τύπου, την έκπληξη αλλά και την οργή του ΠΑΟΚ, υπονοώντας με σαφήνεια ότι το όλο θέμα ήταν προσπάθεια «δημιουργίας εντυπώσεων με φτηνή μεθοδολογία του 1980».

www.metrosport.gr