Δυο νεαρές… ελαφροχέρισσες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη

Δύο γυναίκες οι οποίες έκλεβαν πορτοφόλια εκμεταλλευόμενες το συνωστισμό στα πεζοδρόμια της Θεσσαλονίκης λόγω εορτών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας.Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για δύο 19χρονες οι οποίες χθες, στο κέντρο της πόλης, έκλεψαν πορτοφόλι διερχόμενης γυναίκας που περιείχε χρηματικό ποσό και πιστωτική κάρτα. Έγιναν όμως αντιληπτές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν και, όταν ειδοποιήθηκαν, έσπευσαν να επιληφθούν του περιστατικού.


Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οι δύο γυναίκες μαζί με μία ακόμη που αναζητείται, κατά το χρονικό διάστημα 22/11 έως 12/12 του 2018, έκλεψαν άλλα πέντε πορτοφόλια, που περιείχαν χρηματικά ποσά και τραπεζικές κάρτες, τις οποίες χρησιμοποίησαν στη συνέχεια κάνοντας αναλήψεις, με συνολική λεία που ξεπερνά τα 3.000 ευρώ.


Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απάτη με χρήση υπολογιστή και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια