[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ψηφιοποίηση θέλει ο ΟΑΣΘ…

Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να περιμένουν ώρες στη στάση για να περάσει ένα λεωφορείο, μπορεί να θυμίζουν σαρδέλες μέσα στα οχήματα, όμως ο ΟΑΣΘ προχωρά στην… ψηφιοποίησή του!Αναρτήθηκε σε δημόσια διαβούλευση το έργο ψηφιοποίησης, το οποίο προωθείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με σκοπό, όπως διαβάζουμε σε ανακοίνωση, τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Οργανισμού, την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και τη διευκόλυνση μετακινήσεως χιλιάδων κατοίκων…


Με την ψηφιοποίηση, μας ενημερώνει ο ΟΑΣΘ ότι οι επιβάτες θα ενημερώνονται για τα δρομολόγια σε πραγματικό χρόνο από πολλαπλά κανάλια πληροφόρησης (Internet, mobile applications, έξυπνες στάσεις κλπ – κάτι που… υπήρχε αλλά αφέθηκε στην τύχη του), εφαρμογή ηλεκτρονικού εισιτηρίου και αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων, η οποία θα είναι εφικτή μέσω πολλαπλών καναλιών πώλησης (αυτόματοι πωλητές εξωτερικού χώρου και εντός οχήματος, Internet, mobile applications, εκδοτήρια εισιτηρίων κ.λ.π.).


"Σταθερός στόχος της διοίκησης του ΟΑΣΘ είναι να παραδώσει στον ΑΣΥΘ ένα σύγχρονο Οργανισμό,  με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, απαλλαγμένο από τις  δυσλειτουργίες και τις αμαρτίες του παρελθόντος", επισημαίνει ο ΟΑΣΘ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]