[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επίσημη παρουσίαση της δημοτικής παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον»

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από εκατοντάδες Θεσσαλονικείς και άλλους τόσους να έχουν κατακλύσει το Μακεδονία Παλλάς, που φιλοξένησε την εκδήλωση, ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ορφανός προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του σχεδίου του για τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας το σύνθημα που την οδηγεί στο μέλλον: «Το είπαμε. Θα το κάνουμε» είναι η δέσμευση της υπερκομματικής δημοτικής παράταξης: «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον».
Απευθυνόμενος στο ακροατήριο που ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος μοιράστηκε το όραμα και τη δέσμευση του, δίνοντας τον παλμό για το τί πρόκειται να ακολουθήσει τους επόμενους μήνες: «Εμείς πιστεύουμε στη δύναμη των Μακεδόνων και παρουσιαζόμαστε εδώ μπροστά στο λαό της Θεσσαλονίκης για να υποστηρίξουμε με πάθος ότι υπάρχει μέλλον κι αυτό το μέλλον είναι στα δικά μας χέρια, εξαρτάται από τις δικές μας επιλογές από την ατομική και συνολική διάθεση να παλέψουμε και να κερδίσουμε αυτό που ονειρευόμαστε» τόνισε και ανέλυσε το πρόγραμμα του το οποίο περιστρέφεται σε οκτώ άξονες:
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΥΠΟΔΟΜΕΣ
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
- ΠΑΙΔΕΙΑ
- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
- ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
«Το μέλλον της Θεσσαλονίκης, θα σχεδιαστεί και θα δημιουργηθεί από μια ομάδα υπερκομματική, τη δημοτική παράταξη που θα αποτελείται από ικανούς συμπολίτες μας. Επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, διανοούμενους, start-uppers, επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, δημοτικούς υπαλλήλους με προτάσεις, και παρεμβάσεις πολιτών, πλάνο και σχέδιο δράσης.
Ένα μέλλον όπου:
«Τα θα, θα γίνονται πράξεις.
Οι υποσχέσεις θα γίνονται έργα.
Οι δεσμεύσεις θα εκπληρώνονται.
Ο,τι λέγεται δεν ξελέγεται.
Ο λόγος είναι συμβόλαιο»
Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να καλεί τους συμπολίτες του να τον στηρίξουν λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Θα κάνουμε τη Θεσσαλονίκη να είναι το μέλλον.
Όλοι μαζί από τώρα μέχρι και το Μάιο.
Από τώρα μέχρι το 2023».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]