Συντομευμένους ελέγχους, σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε υποθέσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποίησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.


Οι έλεγχοι αυτοί είχαν ως αποτέλεσμα:τη σύλληψη επτά (7) ατόμων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών καιτην κατάσχεση ποσοτήτων κάνναβης και ηρωίνης.

Αξίζει να σημειωθεί η περίπτωση σύλληψης 27χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατείχε δέκα (10) μικροδέματα κάνναβης έτοιμα για διάθεση σε στέκια ουσιοεξαρτώμενων ατόμων. Από την κατοχή του κατασχέθηκε και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλημάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Τα δύο άτομα, ένας από τη Συρία και ένας από τη Λιβύη, διέρρηξαν χθες τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό του,

Τα άτομα τράπηκαν σε φυγή στη θέα των αστυνομικών οι οποίοι κατάφεραν να τους συλλάβουν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ο ένας εξ αυτών.

Οι νεαροί εγκατέλειψαν στο σημείο δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο.