Μεγάλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα χάντμπολ αύριο στις 18:00 στο κλειστό του Ρέντη, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι σούπερ ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στην Handball Premier. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ που έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται μαζί με την ΑΕΚ στην 2η θέση με 14 πόντους και έχει μπροστά του εκτός από αυτό το ματς και την αναμέτρηση με την Ένωση στη Θεσσαλονίκη, δύο ματς πολύ κρίσιμα για την κατάταξη του όχι μόνο στον πρώτο γύρο, αλλά πιθανότατα και γενικά στην κανονική διάρκεια. 
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Σειρεκίδης, μιλώντας για το παιχνίδι σημείωσε: «Ήρθε ο καιρός να παίξουμε τα ματς που πρέπει να παίξουμε. Είναι μία δύσκολη εβδομάδα αυτή που έρχεται, με τρία δύσκολα παιχνίδια, απέναντι στον Ολυμπιακό στην Αθήνα, το ματς του κυπέλλου με τον Αερωπό στην Έδεσσα σε μία δυνατή έδρα που θέλει προσοχή και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νεάπολη. Είναι τα πιο σημαντικά ματς για εμάς στον πρώτο γύρο. Ξεκινάμε απέναντι στον Ολυμπιακό μία ομάδα αρκετά δύσκολη που έχει ενισχυθεί, αλλά παράλληλα και εμείς έχουμε τη δικιά μας δυναμική και φιλοσοφία στο παιχνίδι και έχω από τους αθλητές μου πώς διψάνε για τέτοια παιχνίδια. Πάμε να τα δώσουμε όλα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3. Διαιτητές θα είναι οι Πατιός και Τσιάνας, ενώ παρατηρητές θα είναι οι Αγγελίδης και Μπεμπέτσος.