[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ασχημα τα νέα. Εκτος WRC το Ράλι Ακρόπολις και για το 2019

Κακά τα νέα για τους φίλους των ράλι και των αγώνων στην Ελλάδα, καθώς το Ράλι Ακρόπολις έμεινε εκτός και του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC) για το 2019. Λίγους μήνες μετά τα δελτία Τύπου που έκαναν λόγω για προσπάθεια επιστροφής του εθνικού μας αγώνα στα μεγάλα σαλόνια, δηλαδή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι γνωστό ως WRC, δυστυχώς μένουμε εκτός κι από τα… αλώνια.

Παρότι το ERC ήταν ένας θεσμός με ελάχιστο ενδιαφέρον που αν μη τι άλλο δεν μπορούσε να προσελκύσει στο βουνό θεατές που ήταν μαθημένοι σε πιο εντυπωσιακά, πιο ισχυρά αυτοκίνητα και κορυφαίους οδηγούς, αποτελούσε έστω μία συμβιβαστική λύση ώστε η χώρα μας να παραμένει στον παγκόσμιο αγωνιστικό χάρτη.

Τώρα ο ελληνικός αγώνας αντικαθίσταται από τον ουγγρικό και παρότι υπάρχει ορίζοντας επιστροφής το 2020, είναι σαφές πως αυτή η εξέλιξη μας απομακρύνει ακόμα περισσότερο από το σχεδόν απατηλό πια όνειρο της παρουσίας του Ράλι Ακρόπολις στο WRC. Οι υπευθηνοι πάντως στρέφονται και πάλι στη πολιτεία, καθως στην επισημη ανακοινωση τους αναφερουν χαρακτηριστικα : Η ανάληψη ενός κορυφαίου αγώνα Ράλλυ έχει ήδη μετατραπεί αποκλειστικά σε αποτέλεσμα πολιτικής απόφασης, με σαφές και ορατό αντάλλαγμα την προβολή της χώρας σε όλο τον κόσμο – με όλα τα πολιτισμικά και τουριστικά οφέλη που αυτή αποφέρει.

www.newsauto.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]