[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χέρι - χέρι Πούτιν και Ερντογάν σε πανηγυρικό σόου για τον αγωγό Turkstream

H πανηγυρική τελετή για την ολοκλήρωση του αγωγού Turkstream, ο οποίος θα μεταφέρει φυσικό αέριο από τη Ρωσία στην Κωνσταντινούπολη με τη φιλοδοξία να προμηθεύει επίσης την Ευρώπη και χώρες στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, εξελίχθηκε σήμερα σε προσωπικό σόου για τον «τσάρο» και τον «σουλτάνο».
MIKHAIL KLIMENTYEV VIA GETTY IMAGES

Ο Ταγίπ Ερντογάν υποδέχθηκε δόξη και τιμή τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα «φωνάζουν» για το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι δύο ηγέτες, καθώς διεθνείς αναλυτές συχνά σχολιάζουν ότι τελούν υπό σχετική απομόνωση...
REUTERS

Η κατασκευή του υπεράκτιου τμήματος του αγωγού TurkStream που θα αντλεί ρωσικό φυσικό αέριο στην Τουρκία έχει ολοκληρωθεί, ανέφερε ανώτερος αξιωματούχος της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Gazprom, τη Δευτέρα.
Ο Όλεκ Αξιούτιν της Gazprom έκανε την ανακοίνωση στην τηλεόραση μετά από συνάντηση του Ρώσου Προέδρου και του Τούρκου Προέδρου στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση του υπεράκτιου σκέλους του αγωγού.
SPUTNIK PHOTO AGENCY / REUTERS

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Τούρκο Πρόεδρο Τάγιϊπ Ερντογάν ανακοίνωσαν επισήμως την ολοκλήρωση του θαλάσσιου τμήματος του αγωγού TurkStream, ο οποίος πρόκειται να αρχίσει να μεταφέρει φυσικό αέριο μέσα στο 2019. Ο Ερντογάν και ο Πούτιν διεξάγουν στην Κωνσταντινούπολη διμερείς συνομιλίες για τις τουρκορωσικές σχέσεις και περιφερειακά ζητήματα.
/www.huffingtonpost.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]