Στην διοργάνωση ενός νέου κύκλου πέντε θεματικών κλάδων κατάρτισης επιχειρηματικού ενδιαφέροντος προχωρά το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ο κύκλος αυτός σεμιναρίων κατάρτισης διοργανώνεται για 20η χρονιά, καθώς έχει γνωρίσει τα προηγούμενα έτη σημαντική επιτυχία και μεγάλη αποδοχή από τις επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ο Α΄ Κλάδος αφορά στις Γενικές αρχές management για επιβίωση σε δύσκολους καιρούς και θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Νοεμβρίου ως τις 3 Δεκεμβρίου 2018 και διαρκεί 20 ακαδημαϊκές ώρες. Οι παραδόσεις θα γίνουν από  τον Δρ. Κ. Γεωργάκα, Σύμβουλο επιχειρήσεων, μέλος Δ.Ε.Π. Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 18:00-21:00, στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΕΒΕΘ, στην Τσιμισκή 29. Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί σε απόκτηση αντίστοιχου Πιστοποιητικού Κατάρτισης (μέγιστος αριθμός ωρών απουσίας:4).

Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 120 Eυρώ για τα ενεργά μέλη του ΕΒΕΘ, που έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους και 150 Eυρώ για τα μη ενεργά μέλη και λοιπούς ενδιαφερόμενους.
Σημειώνεται ότι το σεμινάριο μπορεί να ενταχθεί, με μέριμνα της επιχείρησης, στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24 του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το σύνολο των προγραμματιζόμενων σεμιναρίων, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, www.ebeth.gr, πεδίο Σημαντικά Θέματα και στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ.: 2310-370.132.