[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δωρεάν εξετάσεις από τους Οδοντιάτρους της Θεσσαλονίκης


Ο Νοέμβριος αποτελεί το Μήνα Στοματικής Υγείας και κάθε χρόνο κορυφώνονται οι ενημερωτικές δράσεις σε θέματα στοματικής υγείας και η προβολή του προγράμματος στο κοινό.

Το μήνυμα του εορτασμού για το 2018 είναι: « Κάνε Ααα! Σκέψου το στόμα σου, σκέψου την υγεία σου».

Στα πλαίσια του Μήνα Στοματικής Υγείας, το Δ.Σ. του Ο.Σ.Θ. αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση δωρεάν εξετάσεων ασθενών στα ιατρεία  των Οδοντιάτρων του Νομού Θεσσαλονίκης, από τις 19 έως τις 30 Νοεμβρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες  και σε ημέρες και ώρες που θα καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με  τον Οδοντίατρο, που προαιρετικά συμμετέχει στην δράση αυτή. Αυτές οι δωρεάν εξετάσεις σκοπό έχουν τον εντοπισμό, την διάγνωση και την πρόληψη τυχόν προβλημάτων και  την ενημέρωση του ασθενούς.

Επίσης στις 22 Νοεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με σκοπό και θέμα την προαγωγή της στοματικής υγείας και της σωστής στοματικής υγιεινής και φροντίδας. Παιδοδοντίατροι της πόλης μας θα πραγματοποιήσουν σχετικές ομιλίες, που θα απευθύνονται κυρίως σε παιδιά και νέους, αλλά και στους γονείς τους.

Τέλος στις 24 Νοεμβρίου στην Πλατεία Αριστοτέλους (γωνία με Τσιμισκή), θα υπάρχει στάντ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό και θα δίνονται οδηγίες στον διερχόμενο κόσμο για την καλή στοματική υγιεινή και την στοματική υγεία γενικότερα.


#Οδοντίατροι,#Δωρεάν Εξετάσεις
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]