[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Αθλητισμός και υγεία:Η υγεία δεν έχει φανέλα"στον ΕύοσμοΜια πολύ σημαντική Επιστημονική & Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία: Η υγεία δεν έχει φανέλα»  με πολλαπλά διαχρονικά  αλλά πάντοτε επίκαιρα  μηνύματα όχι μόνο για τα οφέλη της άσκησης και της πρόληψης για την υγεία, αλλά και για τους κινδύνους των τραυματισμών και την σύγχρονη ιατρική αντιμετώπιση τους,οργανώνει ο Δήμος  Κορδελιού-Εύοσμου.

H ημερίδα γίνεται σε συνεργασία  με την   Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, με την  Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού και  με τον Ειδικό Καρδιολόγο και Διδάκτορα Ιατρικής Γκολιδάκη Διαμαντή τη Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου  στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) στις 18:00 μ.μ.

Η Ημερίδα η οποία θέτει  στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλους τους αθλουμένους  κυρίως όμως τα παιδιά  έχει στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα κοινού ιατρικού ενδιαφέροντος και κυρίως της πρόληψης η οποία πολλές φορές την ώρα της άσκησης σώζει ζωές!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]