[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ανακύκλωση υφασμάτινων ειδών και στο Δήμο Δέλτα


Υπογράφηκε η συμφωνία για την ανακύκλωση ρούχων, παπουτσιών, τσαντών και άλλων συναφών ειδών, μεταξύ του Δημάρχου Δέλτα Ευθύμιου Φωτόπουλου και του εκπροσώπου της εταιρίας «EASTWESTGREECE Ι.Κ.Ε.» Kan Kursun, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Δ. Καμανά και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η εναπόθεση των ειδών από τους πολίτες θα γίνεται σε κάδους ειδικών προδιαγραφών για τη συλλογή των μεταχειρισμένων ρούχων, οι οποίοι θα παραδοθούν από την εταιρία τον Φεβρουάριο 2019, οπότε και θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανακύκλωσης.

«Κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στον τομέα της ανακύκλωσης δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους του Δήμου μας να φέρνουν προς ανακύκλωση υφασμάτινα υλικά. Παράλληλα, σε συνδυασμό με τη δράση αυτή, ο Δήμος Δέλτα θα αποκτήσει Τράπεζα Ενδυμάτων ώστε να βοηθάμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη με είδη ένδυσης και υπόδησης, μεταχειρισμένα αλλά σε καλή κατάσταση!» δηλώνει ο κ. Φωτόπουλος.

«Η καθαριότητα και η ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων, προϋποθέτει τη συμμετοχή των πολιτών. Είναι μια ενέργεια που συμβάλλει στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης σε κάθε σπίτι, σε κάθε κοινότητα, σε κάθε σχολείο. Αυτό είναι και ο απώτατος στόχος μας, ο οποίος μάλιστα είναι μετρήσιμος και επομένως μπορεί να βελτιώνεται» δηλώνει από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Δ. Καμανάς.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]